Præsentationer fra Web 2.0 Expo San Francisco

Årets Web 2.0 Expo løb af staben i San Francisco tidligere på måneden. Temaet for årets konference var ”The Power of Less”. På deltagerantallet og atmosfæren var der tydeligvis ikke den samme feststemning som ved tidligere års Expo’s, men alt i alt var det en god og på sin vis en mere moden konference, der viste at branchen har forstået, at der skal være substans og…. en forretningsmodel bag, ja selv en Web 2.0 virksomhed!

Tim O’Reilly, der står bag Web 2.0 Expo og er kendt for at være manden bag Web 2.0 begrebet, holdt den første dag sin hovedtale, hvor han gav sit bud på hvad fremtiden inden for Web. Se hele videoen nedenfor.

Et andet meget interessant indlæg, der fangede min opmærksomhed, var en samtale med to unge iværksættere fra virksomheden Threadless, der har formået at lave en successfuld forretning omkring Crowdsourcing; et t-shirt community hvor folk designer, bedømmer og køber tshirts. Samtalen er ekstremt underholdende og de er fuldstændig ærlige omkring de fejl og mangler der har haft gennem de ti år de har opbygget virksomheden til en stor success med 1 mill. brugere og en successfuld forretningsmodel. Se selv interviewet her.

 

Du kan finde alle præsentationer og videoer fra de tre dages konference følgende steder:

Web 2.0 Expo hjemmeside

Videoer: blip.tv

Slides: SlideShare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *