Web 2.0 Expo – Som at være der selv …

Hvis du er en af de mange danskere, der ikke havde chancen for at deltage i Web 2.0 Expo San Francisco for et par uger siden, har du nu muligheden for at se alle keynote videoer og mange præsentationer fra expoen online. Den første video på listen er sjovt nok en af stifterne af wordpress.com, der er platformen bag denne blog.

I år havde jeg mulighed for at deltage en dag, hvor jeg forsøgte at gå til så mange præsentationer som muligt, men brugte også lidt tid i expo området, for at se de spændende nye virksomheder indenfor web 2.0. Jeg vil opfordre til at kigge dem igennem, det kan være, der er nogen der kan inspirere :-) Der var også to dansk stiftede virksomheder repræsenteret, nemlig Mikael Vinding’s virksomhed, Jygy og Kapow Technologies, hvor Stefan Andreasen er stifter og CTO. Begge virksomheder har i dag hovedkvarter i USA.

Af de keynotes jeg så, var det Clay Shirky, der var mest spændende, han talte om Web 2.0’s indflydelse på fremtiden, hvor han mener, at forandringerne først lige er begyndt. Han brugte en sød lille anekdote om sin vens 4 årige datter, der mente at fjernsynet måtte være i stykker, da det manglede en mus, altså at fremtidige generationer mener at media, der ikke involverer dig simpelthen ikke virker!  Han fortalte om et interview, han havde med en tv producer, der spurgte ham, hvor folk finder tiden til at deltage på Internettet? Hans svar var, at ingen der arbejder i TV har lov til at stille dette spørgsmål! Hvorefter han gav et eksempel på, at hvis Internet brugere i dag bruger fraktion af deres”tv tid” på bl.a. Wikipedia ville store forandringer kunne ske.

Men døm selv og meld gerne tilbage med hvilke keynotes du finder mest interessante.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *